Datacenter har bytt namn till Videnca! - Videnca

Datacenter har sedan en tid tillbaka varit i en process att byta namn. Vi är glada att nu kunna informera er alla om att vi från och med idag kommer att heta Videnca.

Vår affärsidé är och kommer fortsatt vara att vi med tillförlitliga IT-lösningar hjälper våra kunder att utvecklas och effektiviseras. Vår vision är att bli en av de främsta leverantörerna i världen när det gäller att förse våra kunder med säkra IT-drifttjänster.

Namnbytet stödjer vår vision och resan dit, och vi anser att vårt nuvarande namn ”Datacenter” inte överensstämmer med vårt tjänsteutbud. Många som inte känner till oss förknippar oss som en leverantör av Datacenter/Colocation-tjänster. Vi levererar Colocation-tjänster, men det är bara en av många andra tjänster som vi kan erbjuda.

Videnca kommer ifrån ordet Vidimera som härstammar från latinets ”vidi”. I ett allmänt sammanhang betyder det – ”att bekräfta riktigheten i något”. Vi lägger ett stort fokus på säkerhet och riktighet och Videnca med dess innebörd överensstämmer med vår vision framåt. 

Ni når oss på våra nya mail-adresser [email protected] samt under en övergångsfas även på våra ”gamla” mailadresser.

Kontoret i Stockholm når ni fortsatt på telefon 020-247 247.

Surfa in på vår nya hemsida här -www.videnca.se

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Martin Esseen
Försäljningschef
+46 704 10 47 78