Närlagrad data - Videnca

Det har länge varit populärt med närodlade grönsaker och lokalt producerad mat i största allmänhet.

Vi köper även in hantverkstjänster lokalt och skulle vi behöva ett handtag i vardagen så är det naturligt att ringa på hos grannen snarare än att fråga någon på gatan.

Det handlar i grund och botten om relationer och förtroende. Och i viss mån om att vi vill att någon tar ansvar. Det är lätt att svänga förbi bonden som odlat potatis för att faktiskt se hur det ser ut på gården. Bara att ställa frågan om den är ekologiskt odlad eller inte öppnar för en ny relation och efter att ha pratat en kvart så har vi förmodligen lärt oss något nytt om odling vi inte visste. Och nästa gång vi kommer till mataffären så tittar vi på grönsakshyllan med nya ögon.

Tänk om alla hade den synen på data som lagras. Vet vi verkligen var den befinner sig? Hur ser kontrakten med underleverantörer ut? Om aktieägarna inte sitter i Sverige, bryr de sig om oss, egentligen? Vilket lands lagstiftning gäller? Kommer de lyfta luren dygnet runt om vi behöver veta något?

Har du minsta fundering om din organisations data är under din kontroll eller om någon annan kontrollerar den så hjälper vi dig framåt

Du når oss på:
020-247 247[email protected]

Användarnära tjänster
Vi erbjuder

Användarnära tjänster

Molntjänster
Vi erbjuder

Molntjänster

Videnca hälsar Järfällahus välkommen som ny kund
Nyhet

Videnca hälsar Järfällahus välkommen som ny kund