Videnca värdegrund - Videnca

Med tillförlitliga IT-lösningar hjälper vi företag att utvecklas och effektiviseras. Det är vår affärsidé och den stämmer väl överens med vårt dagliga arbete på Videnca. Vi strävar ständigt efter att hitta smartare och mer effektiva lösningar vilket gör våra kunder ännu mer konkurrenskraftiga. Med oss som IT-partner blir vår passion din framgång.

Tryggt

För oss på Videnca kommer IT-säkerheten alltid först. Vi strävar alltid efter att vara bäst i klassen på IT-säkerhet. Det innebär att våra kunder kan sova gott om nätterna. Och att deras IT kommer vara intakt även när de vaknar. Det är tryggt att veta.

Effektivt

Vi ser ständigt över och anpassar våra arbetsprocesser efter verksamhetens behov. Tidigare räckte det med rätt person på rätt plats, nu för tiden är det bara början. Idag har vi tjänster som avsevärt effektiviserar våra kunders IT-miljöer.

Utvecklande

För oss är ständig personlig och affärsmässig utveckling en av våra starkaste drivkrafter. Vi strävar alltid efter att uppnå mer och bli bättre på det vi gör. Vi investerar därför löpande i verksamheten och i våra medarbetares kompetens. Det har visat sig vara ett riktigt bra framgångsrecept.

Infrastrukturtjänster
Vi erbjuder

Infrastrukturtjänster

Rådgivning
Vi erbjuder

Rådgivning

Affärsnyttan är allt
Nyhet

Affärsnyttan är allt